Tez Teslim Aşamasında İzlenecek Adımlar

TEZ TESLİM AŞAMASINDA İZLENECEK ADIMLAR:

– Tez Savunma Sınavına girip tezi başarılı bulunan öğrenciler, tezlerini teslim etmediği sürece mezuniyet işlemleri Enstitü tarafından yapılmayacaktır.

– Tez Savunma Sınavına girip tezi başarılı bulunan öğrenciler, tezinin bir adet spiral cildini Enstitü Müdürümüz tarafından incelenmek üzere Enstitümüze ulaştırır.

– İnceleme sonunda teslim alınan tezde varsa gerekli düzeltmeler yapılır ve Tez Savunma Sınav Tutanağı ekinde yer alan ve her cilde bir adet eklenecek olan 4 adet imza onay sayfası ile birlikte tez sırt numarası Enstitümüzden teslim alınır.

– Baskı işlemleri tamamlanan 4 adet ciltli tezin yanında, Pdf formatında hazırlanmış 3 adet Cd ve YÖK’ün internet sitesine (Ulusal Tez Merkezi’ne) üye olduktan sonra ulaşılabilinen “Tez Veri Giriş Formu’’ doldurularak kaydedilir ve 3 adet çıktı alınarak imzalı olarak Enstitümüze ulaştırılır.

– Cd’ler hazırlanırken, tez içerisinde yer alan iç ve dış kapak,onay sayfası (imzasız), akademik beyan (imzasız), İngilizce ve Türkçe özetler ve metin kısmı özgeçmiş de dahil ayrıştırılmadan tek bir dosya (PDF) halinde olmasına dikkat edilir. Dosyalara isim verirken Referans numarası, Yazar Adı ve Soyadının önüne ve sonuna hangi bilgiyi içerdiği eklenecektir. Örnek: Referans Numarası, Adı SOYADI, Yılı, YL / DR Tezi

– Bütün işlemler tamamlandıktan sonra tezin 4 adet deri kaplı cildi, Cd kapları içerisine konulan 3 adet Pdf formatında Cd’leri ve 3 suret olarak hazırlanan ve imzalanan “Tez Veri Giriş Formu’’ Tez Savunma Sınav tarihinden itibaren en geç 1 ay içerisinde Enstitümüze ulaştırılır.

Eski Site